Electrician Bucuresti autorizat

  • Mărește dimensiunea fontului
  • Dimensiunea fontului normală
  • Micește dimensiunea fontului
Electrician.autorizat > Instalatii electrice > Montare/schimbare tablouri electrice

Montare sau schimbare tablouri electrice

Email Imprimare

Tabloul electric, cunoscut popular si sub numele de tablou cu sigurante, este unul dintre cele mai importante elemente pentru o instalatie electrica. Rolul sau este de a proteja reteaua electrica (conductori, prize, intreupatoare etc.).

Un tablou electric contine multiple elemente precum: interupatoare automate (sigurante automate), modul de sonerie, temporizatoare de lumina, contoare si altele.

Este obligatoriu ca valoarea nominala (curentul nominal) al intrerupatoarelor automate/disjunctoarelor sa fie respectata, rolul acestoara fiind de a proteja reteaua electrica. Daca se depaseste valoarea nominala (curentul maxim admisibil al conductorilor) apare pericolul de incendiu.

Pentru a va face o oferta de montare sau schimbare de tablou electric va rog rog folositi sectiunea contact.

Inapoi la instalatii electrice

 


Proiect audit energetic pentru cladiri Auditor energetic atestat pentru cladiri Auditor energetic bucuresti Auditori energetici bucuresti Certificat energetic vanzare-cumparare si inchiriere
Certificat de performanta energetica pentru vanzare sau inchiriere DDW JQ OW DW MST Obtinere certificat energetci pentru vanzare-cumparare si inchiriere